Po úspešnom 1. ročníku, kedy sme spoločne pomohli spoznať čaro florbalu deťom z Detského domova Bratislava prichádza 2. ročník akcie Florbalové šrotovné.

Pojem šrotovné už každý z vás určite pozná v spojení s predajom automobilov. U nás vo Florbal4u sme sa prvýkrát v roku 2019 rozhodli ponúknuť možnosť “vymeniť starú za novú” aj florbalistom, inak tomu nebude ani tento rok. Využitím florbalového šrotovného získate nielen výhodnejšiu cenu na nákup novej florbalovej hokejky, ale spoločnými silami pomôžeme dobrej veci. Naši "florbaloví doktori" sa všetkými silami pokúsia opraviť či zrenovovať všetky hokejky, ktoré k nám počas akcie florbalové šrotovné prinesiete a po skončení akcie ich všetky odovzdáme deťom, ktorým ukážeme krásu florbalu s spríjemníme ich voľné chvíle.

Ako funguje florbalové šrotovné?

Veľmi jednoducho. Stačí, ak prinesiete svoju poškodenú či dokonca zlomenú florbalovú hokejku do predajne Florbal4u v Bratislave. Florbalku odovzdáte nášmu personálu, ktorý zhodnotí jej stav a ponúkne výšku zľavy* na nákup novej. Pri výške zľavy budeme vychádzať a hodnotiť 3 časti florbalovej hokejky - shaft, čepeľ a omotávka. Ďalej je už len na vás, či našu ponuku na “výmenu starej za novú” prijmete. :-)

*získanú zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami či akciami 

Kedy bude akcia prebiehať?

Akcia “florbalové šrotovné” štartuje 1.7.2020 a potrvá do 31.8.2020.